Wat is magnetiseren?

Magnetiseren is het in beweging brengen van het energieveld wat iedereen om zich heen heeft en meetbaar, voelbaar en/of zichtbaar is. Mijn handen zorgen ervoor dat die energie gaat stromen. Dit heeft een diepgaande en ontspannende uitwerking op het fysieke lichaam maar ook op de innerlijke functies.

Heb je last van:

  • Stress.
  • Spanningen van schouder- en nek.
  • Tegenwerkende emoties.
  • Terugkerende gedachtenpatronen.
  • Vervelende onrust.

Dan kan ik helpen!

Het wordt bovenal altijd als een diepe ontspannende behandeling ervaren, wat nog enkele dagen (en langer) door werken zal. Dit helpt voor: 

  • Allerlei ontstekingen
  • Energieverlies (bijv. na chemobehandeling of bij burn-out)

De een kan vrij snel merken dat de pijn minder is of weggaat, bij de ander kan dat weer op een later tijdstip gebeuren. Dat hangt per situatie ervan af hoelang je al rondloopt met de klachten.

Behandelen

Het kan zijn dat oude blessurepijn zich tijdens het behandelen even aandient en versterkt wordt. Dit is maar kort en verdwijnt vrij snel. Bij hoofd, nek- en schouders  gebruik ik vaak shiatsu massage technieken.

De Chakra’s

De chakra’s zijn veelal de oorsprong van ziekten en aandoeningen voordat deze zich in het lichaam aandienen. Door toedoen van o.a stress- en angstgedachten die het lichaam belasten en op een ziekmakende manier hun uitwerking kunnen hebben. Behalve wat je eet en drinkt en hoe jij je verzorgt, moet je óók aan je gedachtenpatronen werken.
 
Ook hebben de chakra’s ieder hun specifieke eigenschappen, functie en kleur, ze liggen op 7 punten over je lichaam verdeeld en werken als geheugenbanken. Deze punten zijn als een draaikolk van energie door veel mensen ook te zien (en voelen) De chakra’s zijn direct verbonden aan ons endocriene stelsel, ons hormoonstelsel.
 
Door deze stuk voor stuk te analyseren kan ik bekijken of er verstoringen zijn zoals vervormingen, beschadiging, energietekort, kleur,etc. Ik repareer ze weer.
 
Alles bestaat uit energie, cq frequenties, trillingen. Ook onze gedachten bestaan uit trillingen. Emoties en gedrag werken zich uit in het fijnstoffelijk lichaam van ons, en van daaruit naar ons fysieke lichaam. Het gaat erom om weer in een gezonde ontspannen lichamelijke en geestelijke balans te komen.
 
Weer lekker in je vel . . .